vineri, 22 octombrie 2010

MOTIUNEA DE CENZURA-ALTERNATIVA ROMANIEI DE ASTAZI

Ne aflam in fata unei situatii care nu mai poate continua.Aceasta este situatia unei tari triste,aruncata in deznadejde,rupta de orice speranta de catre cel mai incompetent Guvern din istoria Romaniei de dupa 1989.

Un Guvern care este total desprins de realitatea cotidiana,care traieste intr-o lume izolata,o lume fantezista a tuturor posibilitatilor,a liberei actiuni indiferent de consecinte,un Guvern care trebuie inlaturat prin aceasta motiune pentru a putea iesi soarele si in Romania,si pentru a nu ne mai afla in situatia in care am vrea sa adormim si sa ne trezim in alta tara sau cel putin intr-o Romanie condusa de oameni corecti si capabili.De oameni care stiu de ce se afla la conducerea tarii,nu de amatori care,vazandu-se cu puterea in mana si-au pierdut capul si au uitat ca aceasta putere le-a fost oferita in alte scopuri decat cele personale.

Avem nevoie de un Guvern care sa scoata poporul de sub limita saraciei,unde l-a aruncat actualul Executiv prin masurile absurde si aberante,care sa redea speranta tuturor si sa-si indrepte atentia asupra celora care intr-adevar se afla in nevoi.

Este vital ca Guvernul Boc sa plece deoarce nu a inteles ca relansarea economiei romanesti nu inseamna economisirea prin taieri ci productia prin investitii,deoarece colapsul financiar nu deriva din salariile bugetarilor ci din cu totul alte actiuni.

In momentul de fata avem nevoie de puterea poporului pentru a iesi la liman,insa acestia nu mai au nicio motivatie.

Daca se va merge in continuare pe disponibilizari,motoarele economiei,deja ruginite vor amorti de tot,ori Romania are nevoie de o forta de munca tot mai mare pentru a spori productia,pentru ca nu putem afirma ca avem o tara lipsita de resurse si posibilitati.

Asadar,soarta acestei mari mosteniri,se afla in mainile noastre,a tuturor.Haideti sa ii dam o mana de ajutor…sau un vot corect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu